пʼятницю, 30 травня 2014 р.

Громадські обговорення

ГРОМАДСЬКІ ОБГОВОРЕННЯ
У відповідності до ст. 21 Закону України  «Про регулювання містобудівної діяльності» та в порядку встановленому постановою Кабінету міністрів України від 25.05.2011 року №555 « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань  щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» з 01.04.2014 року по 27.04.2014 року було проведено обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації детального плану території земельної ділянки для реконструкції олійниці під склад.
Графічна та пояснювальна частина містобудівної документації була розміщена для ознайомлення в приміщенні Приборжавської сільської ради , де усі бажаючі могли ознайомитися і  підготувати свої зауваження та пропозиції.
В термін, зазначений в оголошенні , письмових пропозицій та зауважень до Приборжавської сільської ради не надходило.
За результатами обговорень було підтримано ідею для реконструкції олійниці під склад за адресою с. Приборжавське вул. Центральна, 2Б.
Остаточне рішення про затвердження детального плану території відповідно до вимог частини 8 статті 19 Закону України « Про регулювання містобудівної діяльності»  буде винесено у відповідності з нормами чинного законодавства.



Приборжавський

сільський голова                               В.І.Шпортень 

Немає коментарів: