вівторок, 1 квітня 2014 р.

ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Приборжавська сільська рада Іршавського району Закарпатської області   повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації — детальному плані території земельної ділянки для реконструкції олійниці під склад за адресою: с. Приборжавське, вул. Центральна, 2 б.

Містобудівна документація — детальний план території розроблено на підставі рішення Приборжавської сільської ради від 07лютого 2014 року .

Замовник ‒ Гирба Дмитро Іванович .
Проектна організація ‒ ФОП І.М. Бокотей, (сертифікат АР №000303).
Загальна площа ‒ 0,05 га.
Місце розташування ‒ с. Приборжавське, вул. Центральна, 2 б, Іршавського району, Закарпатської області (в межах населеного пункту).

З графічною та пояснювальною частинами містобудівної документації, вищезгаданого об’єкту можна ознайомитися в Приборжавській сільській раді, де усі бажаючі можуть ознайомитися та підготувати свої зауваження та пропозиції.

Подача пропозицій і зауважень від фізичних і юридичних осіб , приймаються до 27 квітня 2014 року за адресою: Закарпатська обл., Іршавський р-н, с. Приборжавське вул. Центральна, 113,тел.. ( 03144) 33288.

У слуханні можуть взяти участь громадяни і юридичні особи, які визначені п.7 ст. 2 Закону України  «Про регулювання містобудівної діяльності.»

Пропозиції і зауваження, що надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.
Відповідальний за проведення громадського слухання – Приборжавський сільський голова.

Приборжавський сільський голова 
В.І.Шпортень